Allmänna villkor

Vänligen läs igenom våra allmänna villkor innan du lägger en beställning hos oss. Villkoren innefattar vad du som kund behöver veta när du handlar hos oss. Vi reserverar oss för ändring av våra allmänna villkor utan att ange detta på vår hemsida. Villkoren som är publicerade på webbplatsen när din beställning genomförs är de som gäller för ditt köp.

Regler och villkor

Denna webbplats www.myrmark.com drivs av Myrmark Clothing AB, moms SE559335491201. Dessa allmänna villkor gäller för webbplatsen och webbshopen. Myrmark förbehåller sig rätten att ändra villkoren. Genom att besöka vår hemsida och genomföra köp hos ossgodkänner du därmed våra allmänna villkor.

För att komma i kontakt med oss, vänligen skicka ett email till info@myrmark.com

Behöver vi kontakta dig under loppet av hanteringen av din beställning görs detta via email till den e-post som angavs vid köpet av din order.

Produktinformation

Vi strävar efter att säkerställa att vår produktinformation är korrekt och fullständig. Vi garanterar dock inte att produktbeskrivningar eller annat innehåll som finns tillgängligt på webbplatsen är felfritt, fullständigt eller aktuellt.

Lagersaldon uppdateras löpande på hemsidan. Vi reserverar oss för eventuella balansfel. I det osannolika fallet att vi inte kan fullfölja din beställning kommer vi att kontakta dig via e-post.

Bilder på webbplatsen är endast för illustrationsändamål. Var medveten om att färgerna på föremål som visas på webbplatsen beror på flera faktorer, såsom dina bildskärmsinställningar och ljuset som bilden togs i. Du hittar en beskrivning av varje produkt i webbshoppen.

Priser

Moms ingår i alla priser på vår hemsida. Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera priser, kunden betalar alltid det pris som gäller på hemsidan vid köptillfället.

Orderhantering

Vid beställning hos myrmark.com får du en bekräftelse via e-post. Din beställning är ett erbjudande från dig till oss om att köpa varorna i din varukorg. Efter lagd beställning får du ett mail med en orderbekräftelse om att vi har mottagit din order. Vårt officiella godkännande av din beställning sker när ordern är skickad från vårt lager. Får du ingen bekräftelse, om något är fel eller om du vill ändra din beställning vänligen kontakta oss på info@myrmark.com

För att handla på myrmark.com behöver du vara 18 år eller ha målsmans medgivande. Betalning sker via shopify payments.

Betalning

Du kan betala för din beställning med de metoder som anges på webbplatsen. Vi kommer inte att debitera ditt kreditkort eller annan betalningsmetod förrän vi har accepterat din beställning.

Frakt

Vi skickar din beställning till den adress som anges i din beställning. Fraktkostnader läggs till priset på din beställning och beräknas i kassan. Fraktavgiften läggs till det totala priset och betalas av kunden. Leveranstider kan variera och vi garanterar inte att din beställning kommer att skickas en särskild dag.

Vi strävar alltid efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt. Leveranstiden är vanligtvis mellan 3-7 arbetsdagar för inrikes beställningar, internationella beställningar kan ta upp till 10-15 arbetsdagar. Tänk på att under perioder med hög försäljning och under helgdagar kan det ta längre tid. Observera att vi inte är ansvariga för förseningar utanför vår kontroll.

Returer & byten

Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera varan/varorna inom 14 dagar efter mottagandet för återbetalning. Varor måste returneras i originalskick för full återbetalning, inklusive taggar och förpackningar. Produkten får inte ha använts, skadats eller nedsmutsats. Alla returnerade varor inspekteras vid ankomst. Om vårt kvalitetskontrollteam är missnöjd med skicket av en returnerad vara, då kan vi inte återställa den i vårt lager och heller inte acceptera din retur. I så fall kan varan återsändas till dig

För returer kommer en returfraktavgift att dras av från ditt slutliga återbetalningsbelopp. Observera att den ursprungliga fraktavgiften inte kommer att återbetalas när du returnerar hela din beställning.

Alla returer kommer att hanteras i den ordning de anländer till vårt lager. 

 

Vi kan inte erbjuda byte av returnerade varor och alla returnerade varor kommer att återbetalas när de har tagits emot av vårt lager. Om du behöver en annan storlek eller färg på en vara måste du göra en ny beställning.

Reklamationer

Skulle du upptäcka något fel på din vara är det viktigt att du kontaktar vår kundtjänst så snart som möjligt. Tänk på att en reklamation måste göras inom skälig tid från att skadan upptäcks vilket enligt konsumentköplagen är inom två månader. Skadan ska bero på ett fabrikationsfel och inte en slitageskada.  Du som kund har enligt lag reklamationsrätt i 3 år efter att du mottagit din vara, förutsatt att felet kan åberopas säljaren och ett fabrikationsfel. Om din reklamation godkänns ersätts din produkt med en ny eller motsvarande produkt. Vi försöker alltid göra kreativa lösningar för att försäkra oss om att våra kunder är så nöjda som möjligt.

 

Gällande lag

Dessa villkor ska styras av och tolkas i enlighet med lagarna i det land där du är bosatt.

Kundservice

Om du har några frågor, om något är fel med din beställning eller om du av någon annan anledning vill kontakta oss, hjälper vår kundtjänst gärna till.

Skicka till info@myrmark.com

 

Kontaktformulär